Brug for hjælp?

  •  Har du spørgsmål til projektet og din deltagelse kan du skrive til info@nymobilitet.dk, ring til 91 82 89 90 eller læse vores FAQ her. Du finder en guide til mobilitetspakken længere nede. 

 

  • Har du brug for hjælp med en transportydelse fra mobilitetspakken tryk på leverandørens logo nedenunder.

Hvad kan du bruge mobilitetspakken til?

Mobilitetspakken samler elcykel og forskellige typer bil/varevogn i en pakke. Fidusen er at sammen med din cykel og dit rejsekort kan mobilitetspakken give dig en ”fuldstændig” transportpakke, som kan dække alle dine transportbehov både når du bevæger dig rundt i byen, ud på landet eller når du får besøg.

Som regel vil en bilforbrug under 6.000 km om året være billigere med disse alternativer end med en privatejet bil.

 

Har du ikke bil og forventer ikke at køre mere end det, så kan du med fordele vælge mobilitetspakken frem for at købe bil. Har du bil og kører mindre en det kan du spare penge ved at sælge den og bruge mobilitetspakken. Se flere forslag til hvordan du kan bruge pakken herunder eller i vores FAQ.

​​​​​​​

 
 

Guide til Ny Mobilitet

Hvad er mobilitetspakken og hvad kan du bruge den til?

 
Transportydelserne - en kort beskrivelse af alle ydelser
Elcykel
Elektrisk bybil
Elektrisk bybil
Delebiler
Alle typer
Delebiler
Alle typer
Lej din nabos bil Alle typer
Klassisk biludlejning Alle typer

Bycyklen er hvide intelligente elcykler fordelt på over 100 Bycykelstationer rundt i København og på Frederiksberg. Du låner blot en elcykel med dit personligt login og betaler per minut cyklen er i din varetægt. Du kan låse cyklen undervejs på din tur og få rutevejledning på skærmen - herunder vejledning dig til den nærmeste Bycykelstation. læs mere...

I forbindelse med projektet er der opsat en Bycykel drop zone på din gade. Drop zonen fungerer som en Bycykelstation, du skal blot tryk på "Aflevér her" på skærmen. Du kan også leje cykler derfra.

Din Bybil (Green Mobility) er små Renault elbiler (Plads til 5 personer og 115 km rækkevide), der står forskellige steder i København og som du kan finde, booke og bruge med en app. Du betaler per minut når du bruger bilen. Du kan køre hvor du vil, men skal aflevere bilen på en offentlig parkeringsplads indenfor stammezonen, der bl.a. omfatter København, Frederiksberg, Gentofte, Hvidovre hospital og lufthavnen. læs mere...

DriveNow er små BMW elbiler (Plads til 4 personer og 120 km rækkevide), der står placeret forskellige steder i og omkring København. Du kan finde, booke og bruge bilerne med en app. Du betaler per minut når du bruger bilen. Du kan køre hvorhen du vil, men skal aflevere bilen på en offentlig parkeringsplads indenfor stammezonen, der bl.a. omfatter København, Frederiksberg, dele af Dragør, Herlev og Hvidovre hospital og lufthavnen. læs mere...

LetsGo er en flåde af delebiler fordelt rundt i København. Bilerne har faste pladser, så der kan du finde bilen med mindre den er i brug. Som medlem kan du låne forskellige typer biler, fra mikrobiler til små varevogne, som du betaler for per km og time, du bruger den. Km- og timepris er afhængig af bilens størrelse og dit type kontingent. Jo større et kontingent du vælger, jo billigere er din km- og timepriser. læs mere...

Hertz delebilen er en flåde delebiler fordelt rundt i København. Som medlem kan du låne forskellige typer biler fra mikrobiler til små varevogn, som du betaler for per km og time du bruger den. Km- og timepris er afhængig af bilens størrelse og dit type abonnement. Jo større et abonnement du vælger, jo billigere er din km- og timepriser. læs mere...

GoMore er en tjeneste som gør det muligt for dig at leje din nabos bil. Du kan se alle tilmeldte biler i et bestemt område, se deres pris og sende en forespørgsel til deres ejer. Afhentning og aflevering af bilen aftaler du med ejeren. læs mere...

Sixt og Europcar er større biludlejningsfirmaer med kontorer i centrum og i lufthavnen, hvor du kan leje bil til længere bilture. Se "Ny Mobilitets" priser for Europcar.

 

Priseksempler

Vi giver dig her et par eksempler på hvordan du kan bruge de forskellige ydelser i pakken:

Priserne er vejledende og baseret på mobilitetsleverandørernes oplyste priser (beregninger baseret på gennemsnitlig tur).

  • En cykeltur hjem fra byen: 1,5 - 3 kr. med din abonnement (30 kr. med pay-as-you-go).

  • En cykeltur til og fra Amager Strandpark for din ven som er på besøg: 7 kr. med din abonnement (60 kr. med pay-as-you-go).

  • En tur til lufthavnen i bybil inkl. lufthavnstakst: 150-230 kr.

  • En tur fra Vesterbro til Østerbro i bybil: 80-140 kr.

  • En eftermiddags udflugt på landet med en mini delebil: 200 kr.

  • En 24 timers tur på landet med en medium delebil (160 km): 680 kr.  (Se flere priseksempler fra LetsGo her)

  • En 3 dags weekend med en Peugeot 308 (udlejning): 915 kr.

  • En 7 dages bilferie med en Peugeot 308 i Sverige (udlejning): 2859 kr

Her er tre scenarier på hvor meget det kan koste cirka, at bruge Ny Mobilitet over 3 måneder:

 

 

Til sammenligning kan du nedenfor se hvor meget det koster i gennemsnit at eje en bil og selv beregne om dit ønskede bilbrug klares bedst med mobilitetspakken eller med en privat bil (Disse beregninger indeholder værditab, men ikke renter til evt. banklån).

 

 

For eksampel vil 1 weekendtur på landet og 2 eftermiddags udflugt koste under 1500 kr. i gennemsnit. Så selv om du gør det hver måned er der penge at spare ved dele-/lejebil i forhold til at købe bilen.

Så meget koster en privatbil i gennemsnit.
Hvornår kan de betale sig at bruge en delebil?
*Beregningerne er baseret på statistikker fra bilbasen.dk, FDM og oplyste listepriser for køb, forsikring og vedligehold af bil i Danmark.
Husk at disse tal er vejledende og  afhængig af bilstørrelsen og vedligeholdsniveauet.
Grøn: Fra 0 til ca. 6000 km/år er det billigere at bruge en delebil end at købe en medium privatbil.
 
Stribet grøn: Mellem ca. 6000-9000 km/år er delebil billigere end en ny privatbil (under 5 år) men dyrere end en ældre privatbil (over 5 år)
Blå: over 6000 km/år er det billigere at køre i en privatbil over 5 år gammel.
Orange: over ca. 9000 km/år er det billigere at købe end medium privatbil end at bruge delebiler. Du får dog ikke den samme type fleksibilitet da du låser dig fast til en bestemt bil.

© 2017 Ny Mobilitet - Alle rettigheder forbeholdt                                                                                                                           Terms and conditions